Nova Škoda Octavia stigla u Brijest!Obavještavamo naše klijente i ljubitelje Škoda vozila da je Nova Škoda Octavia stigla u naš salon!

Radi se o novom modelu Octavia A7 koja sa svojim kompletnim paketom predstavlja malo "više" od običnog automobila. To omogućuje velika ponuda prostora, ali i spoj elegantnog oblika limuzine s praktičnim prednostima automobila s velikim stražnjim poklopcem jedinstvenim u ovom segmentu.

Nova Octavia postavlja mjerila standarda za ponudu prostora u svojoj klasi.  Nijedno vozilo iz segmenta kompaktnih vozila ne nudi veću duljinu unutrašnjosti (1.782 mm), više slobodnog prostora u području koljena (73 mm) i više slobodnog prostora u području glave u stražnjem dijelu vozila (980 mm). Također najbolji u klasi je i obujam prtljažnika (590 l).

Kao i u svakoj drugoj ŠKODI, tako i u novoj Octaviji čitav niz "Simply Clever" rješenja olakšava putnicima život. Ovisno o razini opreme, serijski ili opcionalno je dostupna sljedeća oprema: pomoću sklopivih elemenata za učvršćenje prtljage u prtljažniku moguće je sigurno učvrstiti predmete za podnicu prtljažnika. Prvi puta u ŠKODA Octaviji na raspolaganju je dvostrana podna obloga u prtljažniku.

U unutrašnjosti pretinca za odlaganje u vratima nalazi se pretinac za otpad. Držač za multimedijske uređaje nudi mjesto za iPod, mobilni telefon i ostale multimedijske uređaje. Dodatni pretinci za odlaganje, držači i kuke jamče inteligentnu i dobru organizaciju u unutrašnjosti i prtljažniku nove ŠKODA Octavije. Jedan od primjera je izuzetno veliki pretinac za naočale u prednjem dijelu stropne obloge. U automobilu možete osim toga naći i zaštitu od točenja pogrešnog goriva i pokrov prtljažnika, koji se sada otklapa iza naslona stražnjih sjedala.

Za sve dodatne informacije posjetite auto kuću Brijest !!!