ATIKER - AUTOGAS SYSTEMS & LPG TANKSAuto kuća Brijest postala je ovlašteni zastupnik i serviser ATIKER LPG i CNG autogasnih sistema.

Korporacija ATIKER proizvodi automobilske LPG spremnike i LPG/CNG sisteme za gorivo u sklopu proizvodnih postrojenja smještenih u Konya u Turskoj. Zatvoreni prostor proizvodnih objekata je oko 70 000 kvadratnih metara. Proizvodni tim Atiker Metal korporacije, koji broji 700 radnika i inženjera, daje najbolje od sebe u snadbijevanju visoko kvalitetnim proizvodima kako u Turskoj tako i u cijelom svijetu.

Najsavremenija tehnologija se koristi u Atker-ovim proizvodnim postrojenjima u cilju zadovoljavanja potrošača. Korporacija Atiker Metal izvozi oko 60 % ukupne proizvodnje u više od 50 zemalja na 5 kontinenata. Uuspiješno je implementiran ISO 9001 sistem/sustav kvalitete, ISO 14001 sustav zaštite prirodne okoline, OHSAS 18001 profesionalni upravljački sustav za zdravlje i sigurnost, ISO 10002 upravljački sustav za udovoljavanje žalbama korisnika, i ISO 50001 sustav upravljanja energijom. Svi ovi upravljački sustavi su uspješno sprovedeni kroz sve Atiker proizvodne pogone.

Korporacija Atiker Metal je dobila homologaciju i certifikate za kvalitet Atiker LPG spremnike, LPG i CNG sustave za gorivo od strane svjetski priznatih organizacija u mnogim zemljama. Atiker brend je dobio status 'poznate oznake' od strane Turskog instituta za patente 2009 godine. Kao rezultat ove činjenice, Atiker brend dobija posebnu zaštitu protiv kasnijih registracija iste zaštitne marke od strane drugih u 196 zemalja potpisnica Pariške konvencije.

KAKO SISTEM FUNKCIONIŠE?

Plin, koji je u rezervoaru pod pritiskom u tečnom stanju, preko cijevi dolazi do reduktora pritiska (isparivača) gdje uz pomoć toplote rashladne tečnosti motora prelazi iz tečnog u gasovito stanje uz redukciju pritiska.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE OKO UGRADNJE PLINSKE INSTALACIJE KONTAKTIRAJTE NAS:

tel: +387 35 705 201

e-mail: brijest@bih.net.ba