BRIJEST osvojio nagradu "Servis sa najvecim doprinosom Škoda mreži u BIH za 2013."Nagrađeni najbolji: Održana konferencije postprodaje ASA Auta.

Konferencija postprodaje ASA Auta za ovlaštene partnere Volkswagen, Škoda, Audi, Seat i Porsche je održana hotelu Terme na Ilidži, u prisustvu predstavnika proizvođača pomenutih brendova. Tokom ove jednodnevne konferencije rezimirana je protekla godina, predstavljena strategija za 2014.godinu, te su dodjeljene nagrade za one najuspješnije u 2013. godini.

Tokom konferencije postprodaje ASA AUTO održane u Hotelu "Terme Ilidža" dodijeljeno je priznanje  za firmu "Brijest" doo kao NAJ SERVIS-u, tj. SERVIS SA NAJVEĆIM DOPRINOSOM ŠKODA MREŽI U 2013. godini. 

U BRIJEST-u ističu da neprocjenjivom nagradom smatraju zadovoljnog kupca i korisnika njihivih usluga. Stoga rade na stalnim poboljšanjima u svakom segmentu svoga poslovanja, a pridržavajući se propisanih i usvojenih ŠKODA standarda.

Smatramo da je kvalitet rada, pošten i iskren odnos prema našim kupcima i korisnicima usluga ključ dugoročnog uspjeha!

 

Ovim putem zahvaljujemo se prvenstveno našim Kupcima - korisnicima naših usluga, te ćemo i u budućnosti održati kvalitet naših usluga i raditi na dodatnom poboljšanju.